Annas Adventskalender – Lucka #4.

 

panos

 

God morgon fina ni och Glad fjärde advent! Hoppas ni har en mysig adventsmorgon denna decemberdag.

Det har blivit dags för fjärde luckan i min adventskalender och denna gången är det fantastiska PANOS EMPORIO som är samarbetspartner. Panos har så himla mycket fint tycker jag; snygga badkläder, läckra klockor och riktigt väldoftande parfymer.

Just deras parfymer doftar fantastiskt och själv har jag både doften ”Coco Sun” och herrdoften ”L’Homme”. Alltså, HUR gott doftar inte herrparfymer? Hade L’Homme på mig hela förra sommaren, vilket såklart blev stor snackis bland mina vänner. De tyckte liksom jag var lite härligt knäpp som köpte herrparfym och använde dagligen. Men hey; herr- eller damparfym, man väljer väl den som doftar godast? Det tycker jag i alla fall.

Och i denna lucka hittar ni en valfri parfym (50ml) med tillhörande lotion (eller deo), värde ca 750kr. Så himla bra! En perfekt dofta-gott present till er själva eller som julklapp till någon ni tycker lite extra mycket om.

För att vara med och tävla vill jag att ni:

 

  1. Går in på Panos hemsida HÄR och väljer vilken doft ni hade önskar om ni vann (doftbeskrivning finns på varje parfym). Skriv sedan ert svar i kommentarsfältet nedan

 

Tävlingen avslutas sedan på fredag, 23:e december.

Lycka till ♥

 

Ps. Vill du har mer inspiration och se de senaste kollektionerna. Följ Panos Emporio på Instagram (@panosemporio) eller på Facebook HÄR.

 

signatur

 

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “Annas Adventskalender – Lucka #4.

  1. Jag önskar mig LHomme till sonen som behöver uppgradera sin naturliga tonårsodör med inslag av moppe till en mer sofistikerad och manlig doft…

  2. Åh, hade jag vunnit hade jag klickat hem Floral secret.
    Även om man nu är inne i julmyset så kommer det ju en vår och sommar. Och denna skulle jag vilja bära som säsongens signaturdoft 🙂

  3. LHomme är en favorit så stor, önskan är att paketet kommer där jag bor. Sonen skulle bli så glad o lukta gott, kanske blir singellivet ett minne blott. Kramar Susanne

  4. Jag skulle faktiskt unna mig en doft själv om jag vann… Så här års går pengarna till julklappar åt dottern, så lite lyx för mig själv vore fab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *