Vad som låg under julgranen.

 

Julen handlar egentligen inte om paket. Det handlar om värme, kärlek och att bry sig om sina nära och kära. Men det går ju ändå inte att undkomma att det där med paket är fasligt roligt, ändå. Både att få och att ge. Att ge är nästan ännu roligare än att få, om jag ska vara helt ärlig. Men visst är det roligt att öppna fina paket, valda med omsorg för att någon i ens närhet har tänkt att det där, det där skulle Anna bli glad för. Det är inte värdet på paketet utan omtanken som för mig är det allra viktigaste. Att ha blivit sedd och hörd och att någon i ens närhet vill göra en lite extra glad. Det, det tycker jag är sådär kärlekspirrande härligt.

Och i år låg det så himla mycket fint under granen. Jag tänkte att jag skulle plocka ut några gobitar och visa er.

 

Av mamma fick jag den här fina ringen. Jag är extra svag för tingeltangel och speciellt gnistrande ringar. Denna kommer från Lily & Rose och får mitt hjärta att klappa lite fortare.

Av Emilie och Fredrik fick jag favorit-dofta-gott från Rituals. De där raklödder-liknande-skummande-tvålarna alltså, bästa!

Av min tvillingsyster fick jag så himla mycket fint, bäst är hon ♥ Men en favoritsak var denna bok som hon kommit över. Min absoluta favoritbok som jag läste som liten med en hand framför ögonen – kan fortfarande känna exakt hur läskig den kändes att läsa! Längtar tills jag får sätta mig ner och läsa den på nytt.

Av svärföräldrarna blev jag också bortskämd. Gillade detta doftljus lite extra mycket.

Både mamma och pappa hade uppfattat min önskan om det rustika porslinet och jag är så pepp på att använda detta på fancy middagsbjudningar framöver. Fick alltså några tallrikar ur både serien Nordic SEA och Nordic SAND från Broste Copenhagen. Älskar att kunna duka udda. Vill bjuda båda mina föräldrar på hemlagat.

Ännu mer dofta-gott från farmor & farfar- Älskar L:A Bruket! Och varma fårskinntofflor att värma frusna fötter i (dessa från Fredrik).

Den där alldeles-perfekta-clutchen. Kan förvandla vilken outfit som helst till fest. Från Pipol’s Bazaar som Fredrik överraskade mig med.

 

♥ ♥ ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Vad som låg under julgranen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *