Scones och te med favoriterna.

 

 

Ikväll bjöd jag över favoriterna Emilie och Bobo på lite kvällsmys. Vi hade tidigare pratat om scones och ikväll var det alltså det som stod på menyn. Och dagen till ära var jag dessutom uppe med tuppen och stod och kokade plommonmarmelad kl 06.15 i köket. Godare marmelad till just scones är svårt att hitta.

Hur som helst. Scones. Kanske världens godaste bröd och en mörk och regnig kväll som denna njöt vi extra mycket av det varma brödet, gott te och varandras sällskap. Att samlas hemma kring lite mat en vardagskväll kan vara bland det härligaste sättet att umgås på, om ni frågar mig, och denna kvällen var den mysigaste tisdagskvällen på länge!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Scones och te med favoriterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *