Sushi och thaimassage.

 

 

God morgon lördag! Lovade ju er en uppdatering gällande thaimassagen igår och tänkte jag skulle göra nyfikna tillfredsställa genom att berätta hur det var. Och alltså, har man aldrig varit på thaimassage innan så kan man ju lätt säga att det är en ganska märklig upplevelse. Till skillnad från klassisk svensk massage som är väldigt varsam och där den som utför massagen är väldigt noga med att vara diskret och att hela tiden ha vissa kroppsdelar täckta, så att säga, så är en thaimassage raka motsatsen. Här finns liksom inga gränser utan här vänder, vrider och böjer man på alla möjliga kroppsdelar. Händer, fötter, armar och armbågar används och så masseras i princip ALLA kroppsdelar. Haha visste inte om jag skulle brista ut i asgarv eller skämmas när jag låg på rygg och fick pattarna masserade. Yes, ni läste rätt. Givetvis utförs det professionellt så det är inget snack om saken, men första gången är det ändå en ganska märklig känsla. Under de 60 minuternas massage pendlade jag mellan rädsla (HUR ont kommer det göra?), njutning (jo – det var ju faktiskt väldigt välgörande för stela muskler), pinsamhet (när man låg med pattarna i vädret) och komik. Vissa stunder hade jag till och med 3 stycken som masserade mig och knäckte i alla möjliga kroppsdelar.

Så ja, en väldigt märklig och intressant upplevelse. Men oj vad mjuk jag var i kroppen efteråt! Kommer absolut göra om det – och nu med vetskapen om att det mesta blir masserat och det är inga konstigheter med det, liksom.

 

Hur som helst. Efter massagen köpte jag med sushi hem och kvällen tillbringades i soffan med sushi, Fredrik och några avsnitt av senaste säsongen av ’Stranger Things’.

 

Nu: Nu ska jag alldeles strax dra bort till gymmet. Sedan väntar en lunchdejt med Emil och Sandra innan vi, förhoppningsvis, drar igång ”projekt tredje rummet”. Spännande!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *