Babyshower för Linn.

 

 

Alltså WOW! Igår var det dags för Babyshower för världens finaste tvillingsyster. Veckor av planering, smygande och hemlighetshållande blommande äntligen ut till en helt perfekt dag. Så himla tacksam för den och att min älskade Linn fick världens finaste dag, ska vi ta en närmare titt? Ja, jag tycker det.

Fenomenet Babyshower tycker jag är riktigt fint, en dag att fira den blivande mamman och överösa henne med kärlek, push-presents, god mat, överraskningar och mycket mer. Det ”traditionella” som Babyshower ofta innebär; det vill säga babyrelaterade lekar, blöjtårta, fluffiga rosa desserter och gravidsnack är jag dock inte alls förtjust i och jag visste att min syster inte heller skulle uppskatta en sådan Babyshower, så därför tänkte jag om och skräddarsydde en Babyshower som jag visste att hon skulle älska. En dag fylld av de närmaste vännerna, fokus på god mat, en håll-käften-tårta i rustik stil, naturnära färger och pynt med klass. Om jag och de som hjälpte till att anordna Babyshower:n lyckades? Oja!

Efter veckor av tisslande och tasslande var äntligen dagen kommen. Och Linn, som trodde hon skulle spendera den soliga lördagen med en grill-lunch hos vännerna blev så himla överraskad när hennes närmaste tjejer befann sig i huset och överraskade henne. Reaktionen, glädjetårarna och lyckan i hennes ögon kommer jag bära med mig resten av livet. Wow!

 

 

Vi började dagen med en miljon kramar, välkomstdrink (recept) och skratt. Sedan högg vi in på en sommarfräsch sallad Niçoise, bröd, olivolja och drack ännu mer (alkoholfritt) bubbel. Den soliga försommardagen till ära kunde vi sitta utomhus hela dagen och då jag vet få personer som blir lika lyckliga av solsken som min syster var detta liksom pricken över i:et. Vi åt, drack, pratade och skrattade. Sedan var det dags för några lekar jag förberett. Vi körde olika ord-tävlingar, spelade ”Med Andra Ord” (baby-edition), och så gick vi en tipspromenad jag gjort och som handlade om Linn och hennes graviditet. Så himla lyckat! Sedan gick vi in och förberedde för fika.

Inne hade jag dekorerat med världens finaste pynt; allt från KALASDEKORATIONER.SE. Älskade utbudet på den hemsidan och det var väldigt lätt att hitta ”könsneutralt” pynt (det kan annars vara svårt då allt tycks kretsa kring rosa eller blått). Valet föll på en dekoration i vitt, guld och grönt. Så himla vackert. Spana in sidan (LÄNK) om ni planerar kalas och för er som planerar bröllop; de har även en systersida som heter BRÖLLOPSDEKORATIONER.COM. Tips tips!

 

 

Och ja, fikat sen. Min syster älskar frukt så vi slog på stort med jordgubbar, fruktsallad och så hade Katrin och Caroline gjort en så himla fin ”barnvagn” av frukt. Så fiffigt! Och fikats Grand Finale var en tårta som var den finaste och godaste jag ätit. Chokladbottnar, björnbärsmousse och en frosting på färskost. Alltså, dog! Extra fint var det att tårtan är gjord av min systers ”idol” när det kommer till bakverk; Charlotte. Min syster har åh;at och ah;at över hennes tårtor i över 1 års tid och smällde nästan av av lycka när hon såg vilken tårta det var som serverades. Det gjorde mig extra glad ♥ Se Charlottes Instagram-konto HÄR för mer underbara tårtor.

 

 

Efter fika, prisutdelning på tävlingarna och mer skratt var det dags för presentöppning ute i solen. Och flera timmar senare satt jag och Emilie i bilen tillbaka till västkusten och jag kunde inte varit lyckligare. Att se min tvillingsyster så lycklig och vetskapen om att vi tillsammans gjorde detta till en av hennes bästa dagar spred en varm känsla i hela magen ♥

 

∼ För er som vill se lite rörligt material från dagen finns en kortversion av en VLOG att se HÄR ∼

 

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Babyshower för Linn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *