Smultronställe – Lilleman & Lily ♥ Crêperie

 

 

I lördags, på Mikaels första semesterdag, visade sig vädret (som vanligt denna sommaren) från sin bästa sida så jag, Linn, Mikael och lille Tage packade in oss i bilen och åkte mot den charmiga sommarstaden Hjo. Där spenderade vi de första timmarna med sol och bad innan vi strosade runt på stan och kikade på vackra byggnader och tittade in i pittoreska butiker. Och så var vi såklart tvungna att testa en crêpe från LILLEMAN & LILLY. Alltså denna FoodTruck fick oss att vilja köpa första bästa van och sadla om till kockar på en gång. Så himla vacker! Och från denna charmiga lilla vagn serverades fantastiska crêpes och galetter tillagade med omsorg och noga utvalda ingredienser. Vi köpte mousserande svartvinbärssaft och crêpes med socker och citron och spenderade sedan halva kvällen åt att leta gamla bilar på Blocket för att kunna starta en egen truck, haha.

 

Men alltså, är du i närheten av Hjo denna sommaren får du inte missa denna lilla pärla. Att köpa fantastisk mat från FoodTrucks kan vara bland det härligaste som finns!

 

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *