Trådlösa hörlurar – julklappstips & rabattkod.

 

 

Hej hörni! Har ni en mysig advent? Åh jag hoppas det! Själv har jag spenderat söndagen med att äta lussekatter, besöka gymmet, lyssna (och önska låtar) till Musikhjälpen och åka en sväng till stans köpcentrum för inhandlande av de sista klapparna. Galet mycket folk ute på stan och vill du slippa att stressa runt bland andra människor och istället göra de sista köpen hemifrån kan jag tipsa om dessa hörlurar från SUDIO! Jag har ju något par sedan innan och jag måste säga att de är fantastiskt bra! 8 timmars batteritid, smidiga att använda och riktigt bra ljud. En perfekt julklapp för den som älskar att lyssna på musik, poddar eller ljudböcker från telefonen. Snygga är de också.

 

Och i samarbete med Sudio har jag en rabattkod till er. Om ni anger koden ANNASTORM i kassan får ni 15% rabatt. HUR bra?! Så har du någon julklapp kvar att köpa är detta ett hett tips. Hörlurarna på bilden är modellen ”Tio”, men det finns såklart en mängd olika varianter – se hela utbudet HÄR.

 

 

4 kommentarer till “Trådlösa hörlurar – julklappstips & rabattkod.

    1. Tack 🙂 Den köpte jag på H&M, tyvärr för 1,5 år sedan så den finns inte längre kvar i butik, synd – för annars hade jag nog köpt några till, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg