Planerar jobbresa.

 

 

Hej på er! Vad gör ni denna lördag? Själv har jag spenderat tid på gymmet, lagat massa mat, storstädat och suttit och planerat en jobbresa. Om 1 vecka åker jag nämligen till Gran Canaria för Bröllopsmagasinets räkning och projektleder ett nytt fotojobb. Jag har med mig samma fantastiska team som jag hade till Marrakesh (LÄNK & LÄNK) och jag ser så himla mycket fram emot denna resa.

Så idag har jag planerat det sista. Hämtat ut en brudklänning på posten, gjort några slutgiltiga moodboards och spanat in vår location och drömt mig bort till ett kreativt kaos och värmande solstrålar. Ja, 1 vecka kvar och herregud så härligt det ska bli – ser verkligen fram emot resan!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Planerar jobbresa.

  1. Du måste ha världens roligaste jobb <3

    Här laddar jag mest med energi, har varit ett tungt 2018 som slitit mkt på mig så har använt ledigheten att ladda och återhämta mig. Letar weekendresor framåt våren – vill ha något trevligt att se fram emot!!

    Lycka till med jobbresan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *