Att kunna lägga till ”modell” på CV:t.

 

 

I förra veckan fick jag och syrran en trevlig nyhet. Vi blev då publicerade på SWEDEN MODEL AGENCY som modeller. Haha den du! 30 år och kunna lägga till ”modell” på CV:t känns som en riktig jackpot. Så himla kul. Ni hittar mig HÄR och syrran HÄR. Nu återstår bara att se ifall vi får några bokningar.

 

Annars då? Jo en trevlig helg börjar lida mot sitt slut och jag har landat i soffan, redo att äta middag och sätta på något att titta på på Netflix. Har ni något tips kanske?

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att kunna lägga till ”modell” på CV:t.

  1. Grattis, skönt att inte bara ”14” åringar är representerade utan vanliga, starka karismatiska kvinnor (och män) får synas.
    Jag skulle tipsa om You. Lite creepy stalking-serie men Dan från Gossip Girl är med och ser precis lika dan ut and what’s not to like! Blacklist är grym, älskar cynismen och skådespeleriet. Sen har en av mina favorit ståuppare släppt en pecil. Har sett honom live och han är adorable! Leta upp Fluffy på Netflix om du vill skratta. Om du gillar lite råare, torr, engelsk humor med MYCKET underfundiga toner så är Jim Carr ett geni. Hoppas du hittar något bra!

  2. Ni är så fina båda två! 🍒Jag tycker att ni är allra vackrast utan eller bara med lite smink! Naturliga skönheter m a o! Det är det inte många som är! 👭

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *