Moments.

 

Bild från Gran Canaria.

 

Idag har varit en lugn och härlig dag. Första arbetsdagen på kontoret sedan magasinet skickades till tryck och det var såväl skönt som välbehövligt att göra en ”vanlig” arbetsdag med sänkta axlar och kunna lämna kontoret tillsammans med kollegorna när arbetsdagen var slut och inte behöva sitta till kl 23 och jobba. Det har sin tjusning det också, såklart. Men lika kul som det är att köra deadline, lika underbart är det när det är över.

Så idag när jag åkte från kontoret var det fortfarande ljust ute (HUR HÄRLIGT?!) så jag passade på att ta en långpromenad. 60 minuter i raskt tempo fick det bli innan jag kom hem, lagade middag, hade möte med tjejerna i det ena bolaget via Messenger och sedan tog en lång, skön dusch.

Ja, en ny vecka har startat. Och den startade lugnt och skönt.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *