Champagnelunch på Champagnebaren.


 

För lite drygt 1 vecka sedan åt jag, Linn och mamma finlunch i Göteborg. Och inte vilken lunch som helst utan champagnelunch på Champagnebaren (LÄNK). Mamma fick det i julklapp av mig och syrran och vi ville vänta med att nyttja lunchen tills sommaren kommit så vi kunde sitta ute på deras mysiga innergård. Champagnebaren är verkligen en liten oas mitt i Göteborg och kombinationen av att dricka champagne till lunch, sitta på rangliga stolar på en uteservering och högsommarvärmen som var förra lördagen fick oss att känna oss som utomlands.

Till lunch beställde vi in 3st charkbrickor och till detta drack vi ett glas mjukt bubblande, persikofärgad champagne som verkligen fick smaklökarna att dansa polka och jitterbugg samtidigt. Fantastiskt gott! Och vi skålade och åt charkisar med händerna medan vi spanade på folk och diskuterade dagens shopping och kände hur den tryckande värmen påminde mer om Grekland än Sverige. Två fantastiska timmar flöt förbi väldigt fort och hit vill jag definitivt tillbaka i sommar. För att dricka mer bubblande dryck och få utomlandskänsla.

 

Tack Linn och mamma för kanske årets hittills bästa lunch!

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Champagnelunch på Champagnebaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *