4 dagar kvar till semester – mina semesterplaner.

T-shirt (gammal, minns ej) / Bikershorts – GinaTricot / BumBag – Accent

 

Hej på er! Har ni semester ännu tro? Själv jobbar jag denna vecka på kontoret också innan jag stämplar ut för 3 veckors semester. Hela kontoret gick på semester i fredags så denna vecka sitter jag själv framför datorn och oj vad jag gillar det. Ingen som stör utan jag kan jobba 100% ostört och får cirka hur mycket som helst gjort.

Och när det blivit fredag eftermiddag ska jag ha hunnit med allt på min To-Do-List och sedan ska jag sätta autosvar på mailen och stämpla ut. Vad jag ska göra på semestern? Väldigt mycket skoj. Redan på söndag drar jag och M ner till Nice för att spendera ett par dagar på franska Rivieran. Ser fram emot 30 graders värme, salta bad, roadtrip på slingriga vägar, upptäcka nya bergsbyar och badvikar och så ser jag fram emot att dricka iskallt rosé i solnedgången och prata om livet.

Efter Rivieran väntar 90-tals festival i Göteborg tillsammans med vänner och sedan ska jag spendera ett par dagar i Varberg med familjen och även några dagar i Stockholm. Så himla, himla härligt. Hoppas också hinna med lite utflykter och upptäcka fler smultronställen i Sverige – bland det bästa jag vet på sommaren.

 

Vad gör ni på semestern?

 

 

4 kommentarer till “4 dagar kvar till semester – mina semesterplaner.

  1. Ååå, jag går inte på semester förrän 1 augusti. Vi fick dela upp det lite på jobb i år. Men det känns ändå helt ok.
    Tänker jag ska vandra lite ihop med hunden, Åka till Koster-öarna, där har jag inte varit sen jag var barn!
    Och sen en semestervecka i solen längre fram i höst.
    Ha en fin dag!

    1. Semester i augusti låter ändå härligt, då förlänger du ju sommaren litegrann 🙂 Koster ser fantastiskt ut, dit hoppas jag också på att åka någon dag.
      Härligt också med semestervecka i höst, vart bär det av någonstans då? 🙂

  2. Välkommen till Nice! Vi bor utanför Nice (i Valbonne – supermysig by som har en mycket omtyckt marknad på fredagar om ni vill besöka) sedan snart två år, men flyttar tillbaka till Sverige igen i mitten av augusti. Blandade känslor kan jag intyga! Vill ni upp i bergen rekommenderar jag Gorges du Verdon (ett par timmars körning dock) eller en annan mysig by, Saint Paul de Vence (närmare Nice). Annars en promenad runt Saint-Jean-Cap-Ferrat, som dock lär vara fullt med turister. Vi har ju haft fördelen att kunna besöka dessa platser lite off season.

    1. Åh så underbart att bo i Nice! Kan förstå att det är blandade känslor att åka ”hem” till Sverige efter två år… Tusen tack för alla tips, dessa skriver jag upp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg