Smygstartar semestern.


 

Igår efter kontorstid mötte jag upp Emilie på gymmet och tillsammans rev vi av ett hejdundrande träningspass – så himla härligt! Efteråt bestämde vi oss för att smygstarta semestern och ta tillvara på den vackra kvällen – så vi åkte ut till havet. Till havet och Konditori Snäckan där vi slog oss ned på uteserveringen med utsikt över hamnen och det kornblå vattnet. Där satt vi sedan i den varma kvällssolen och åt räksallad, hamburgare och skålade i lemonad med smak av päron och ingefära. Och så tog vi ikapp om vad som hänt sedan senast. Emilie hade bland annat varit i Grekland där hennes bror gifte sig och vi pratade om kommande semestrar och äventyr innan det tillslut blev dags att rulla hemåt.

 

Och nu? Nu har jag bara någon timme kvar på kontoret innan jag åker ner till Göteborg för att fira semester på riktigt med wine & dine!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *