Semesterdag i Varberg.


 

Lite blandade bilder från vår gårdag i Varberg. Taggen vaknar ju tidigt så dagarna startar redan kl 06.00. Då åt vi frukost i vårt mysiga AirBnb-boende och sedan tog vi oss in till Apelviken för lite familjefotografering i stranden. Efter fotografering strosade vi runt litegrann och åkte sedan ut till Verket för fantastisk lunch lagom tills himlen sprack upp och solen kom fram. Efter magisk lunch i fantastisk miljö strosade vi runt litegrann i stan och shoppade lite innan vi tog oss ut till Getterön för någon timmes sol och bad. M kom från jobbet och gjorde oss sällskap på eftermiddagen och vi tog oss tillbaka till vårt boende för kaffe och fixa-ordning-oss-tid. Sedan agerade mamma barnvakt åt Tage medan vi andra åkte till Joels Brygga för ostron, nyfångad fisk, krispigt vitt vin, solnedgång och skrattanfall. En riktigt härlig avslutning på en härlig semesterdag i en av Sveriges charmigaste städer.

 

Nu: Nu har vi ätit frukost och ska ut på morgonpromenad i solen.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *