Strömma Farmlodge.


 

Igår morse vaknade vi upp i ett soligt Varberg och bestämde oss att det var dags för en liten utflykt till ett smultronställe som jag besökt en gång tidigare, men gärna besökte igen; STRÖMMA FARMLODGE. Emelie hade kommit till oss kvällen innan så det var jag, Emelie, Linn, Mikael, mamma och lille Tage som åkte söder om Varberg till Strömma. Strömma Farmlodge är en fantastisk gård där Bed & Breakfast, café, butik, restaurang och musikscen samsas på en stor yta i form av en gammal gård. Vi strosade runt i det vackra vädret och Tage lekte i den enorma sandlådan med mamma medan vi spanade in utbudet i den charmiga butiken och jag köpte en otroligt vacker och sval kaftan. Sedan var det dags för fika. Hembakade kakor stod uppradade på disken i det gamla kvarnhuset och det var svårt att välja bland allt gott som stod framdukat. Men valet föll tillslut på en kanelbulle och kladdkaka med chokladkola som jag och Linn delade på och herregud så gott det var. Vi satt länge i skuggan och drack och åt och planerade eftermiddagen och pratade om gamla minnen. En så himla fin stund tillsammans med favoritmänniskor! Och ja, har ni vägarna förbi Hallands västkust i sommar så kan jag varmt rekommendera ett besök på Strömma, en så otroligt mysig plats!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *