Livet som creative director, fotograf, art director och ja… allt.


 

Idag har jag haft en väldans trevlig dag hörni, jag har nämligen styrt upp och genomfört en fotografering av bröllopsdukning till magasinet och har jobbat från tidig morgon till sen kväll och stegräknaren på mobilen visar på 24.000(!) steg – haha antar att jag flängt runt en del.

Och inför sådana här jobb är jag creative director, fotograf, stylist, art director, copy writer och ja…. ALLT. Jag gör allt från att bestämma tema på fotograferingen, fixar porslin, glas, vaser och bestick. Sedan fixar jag location, blommor och pynt. Sist men inte minst kliver jag upp kl 06.00 på morgonen och fixar en tårta innan jag spenderar dagen med att packa upp, styla, fotografera, packa ner och börja om igen. När bilderna sedan är överförda i datorn redigerar jag dem och skriver passande texter. Ett all-inclusive jobb och även om jag gör detta på mycket mindre tid än vad som skulle anses som ”normalt” och planerar in jobbet samtidigt som jag har 200 andra bollar i luften älskar jag det. Att få vara kreativ på jobbet är det bästa jag vet och skaparglädjen inom mig är total.

 

Men nu? Dags att stupa i säng!

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Livet som creative director, fotograf, art director och ja… allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *