Glad 1:a advent ♥


 

God morgon och glad 1:a advent fina ni ♥ Jag älskar advent och tiden nu fram till jul är nog den absolut mysigaste på året. Extra fint blir det när vädret (efter 29 dagar av att aldrig sett solen) levererar minusgrader, rimfrost och klarblå himmel. Antar att jag inte är ensam om att fyllas med en enorm energi då den efterlängtade gula bollen på himlen äntligen visade sig igen. Igår? Igår passade jag på att vara ute och dagen bjöd på långpromenad i solen och krispig luft. Därefter eftermiddagsfika, ett besök på gymmet, indiskt till middag och sedan bio som avslutning. Såg filmen Le Mans och kan varmt rekommendera den. Grymma skådespelare och en otrolig handling – lova mig att ni ser den om ni får möjlighet!

Och idag? Idag ska vi fira 1:a advent genom ett besök på Liseberg. Kunde inte tänka mig något mer passande än att gå runt i ett sagoland en dag som denna.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *