Semesterfrukost på Doktor Glas.


 

Hej hej hallå bloggen!

ÄNTLIGEN levererar Sverige lite sol på semestern och detta valde jag och M att fira idag med utomhusfrukost på DOKTOR GLAS här i Göteborg. Vi gick all-in och beställde både varsin surdegssmörgås, finkaffe och sedan världsgoda amerikanska pannkakor med jordgubb- och rabarberkompott. Cirka HUR gott som helst. Vi satt ute och njöt av frukosten innan det var dags att gå vidare och vi har sedan spenderat dagen med att strosa runt på stan och fönstershoppa, ta en långpromenad i solen och även ett dopp i havet.

Nu? Nu är jag tillbaka i lägenheten i Uddevalla igen och packar upp min packning sedan 2 veckor tillbaka. När allt är uppackat ska jag sedan packa väskan igen för imorgon åker jag och Emilie till Karlstad för 36 timmars häng i den värmländska staden. Har ni tips på vad vi inte får missa medan vi är där? Skriv gärna en kommentar. Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Semesterfrukost på Doktor Glas.

  1. Om ni har tillgång till bil rekommenderar jag ett besök på Rotnäs gård med café och mysig gårdsbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *