Vårkläder och snack om semlor.

∼ innehåller adlinks ∼

Linne – HÄR / Overshirt – HÄR / Ljusa linnebyxor – HÄR / Solglasögon – HÄR / Handväska – HÄR / Sneakers – HÄR 

 

Herregud så kallt det är ute hörni! Efter jobbet idag ska jag möta upp Emilie på promenad och jag kommer se ut som en boll som tar mig runt i alla kläder jag kommer ha på mig. Täckbyxor, täckkjol, dunjacka och dubbla vantar. Haha 8 minusgrader och blåst gör det minst sagt kyligt ute och kollaget ovan med lätta, fladdriga plagg känns långt borta. Vill helst bo i ett duntäcke dessa dagar. MEEEN, jag tänker att våren kommer tids nog och då är det jag som står redo med ljusa kulörer och solglasögon på nästippen!

Och hörni – imorgon är det bara 1 vecka kvar till Fettisdagen och på bloggen kommer jag dela med mig av mitt absolut bästa recept på semlor. Bakade nämligen i helgen och överträffade mig själv – herregud så goda! Har ni provat mitt recept på lussebullar eller kanelbullar så kommer ni älska detta! Så kika in på bloggen imorgon igen om ni vill ha receptet och kunna baka semlor redan till helgen ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.