My valentines day.

 

Halloj måndag och ny vecka! Igår var det ju Alla Hjärtans Dag. Firar ni det? Frågar ni mig så tycker jag det hela är lite överreklamerat och allt jippi och ståhej innan (och under) dagen får mig nästan att vilja bojkotta den, faktiskt. När det liksom blir köphets för att fira kärlekens dag då tycker jag det hela har gått lite för långt.

 

 

Hur som helst. Alla Hjärtans Dag eller inte så hade vi igår en riktigt härlig dag! En dag som faktiskt började med att jag blev bjuden på frukost av M som gått upp tidigare och stekt bananpannkakor. Haha känner man mig så vet man att vägen till mitt hjärta går via magen så här kammade han in jackpot, kan man säga.

 

 

Efter frukosten sedan tog vi oss ut i skidspåren igen och åkte i det krispiga och ljuvliga vädret. Träningsvärken från lördagens skidåkning gick dock inte av för hackor, men efter en stunds uppvärmning gick det hur fint som helst. När vi sedan kände oss nöjda med åket och suttit en stund i solen och njutit åkte vi för att lämna tillbaka skidorna där vi hyrt dem och sedan åkte vi hem för sopplunch.

 

 

Därefter kliade det i kroppen hos mig för att ta mig ut och besöka ett café. Så vi åkte mot stadsdelen Majorna och slog oss ner på charmiga Konditori Kampanilen och åt bakverk, drack finkaffe och diskuterade aktier. Lever absolut mitt bästa liv när jag får sitta bland folk och inta gottigheter. Längtar SÅ tills detta återigen blir en regel snarare än ett undantag när pandemin lagt sig.

Kvällen sedan spenderades hemma i lägenheten. Med långdusch och sedan middag och film i soffan. Ett bra avslut på en mysig helg.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “My valentines day.

 1. Underbara bilder, älskar när du lägger upp frukost middag osv osv
  Skålar och tallrikar ljuvliga var finns dom?
  Ha en skön vecka.
  Stinas

  1. Åh så roligt att du gillar det 🙂 Tallrikar och skålar är från ett märke som heter FORM Living och säljs hos lite utvalda inredningsbutiker 🙂
   Hoppas du har en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *