Mitt 14:e nummer som chefredaktör för Bröllopsmagasinet.


 

Detta är alltså mitt 14:e nummer som chefredaktör för Bröllopsmagasinet!

Med utgivning i 4 nordiska länder (Sverige, Norge, Danmark & Finland) har jag nu alltså totalt 56st magasin i min portfolio som jag skapat. Ibland måste man stanna upp och ge sig själv en klapp på axeln och jag känner att nu är ett sådant tillfälle ♥
För er som planerar bröllop under (och förhoppningsvis snart efter) denna pandemi finns här massor av tips, inspiration och information som gör bröllopet magiskt! Magasinet finner ni hos återförsäljare redan idag!

 

2 kommentarer till “Mitt 14:e nummer som chefredaktör för Bröllopsmagasinet.

  1. Vill ge dig en kram och massa pepp, du är så himla duktig på det du gör! Ger massa inspiration men också en del allvar, att möta livet som det är, önskar dig allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg