Fiskbar17.

Klänning – Selected Femme / Sandaletter – H&M

 

En av de bästa sakerna jag vet i livet är att klacka upp mig och gå ut och käka. Testa nya restauranger, dricka gott vin, låta smaklökarna dansa polka och jitterbugg samtidigt medan man lyssnar till sorlet av andra människor. Då lever jag mitt bästa liv! Och tidigare i veckan gjorde vi just detta och denna gång testade vi restaurangen FISKBAR17. En liten restaurang med få sittplatser men med en enorm värme och kärlek. Avslappnad, glad stämning bland personalen, några få rätter på menyn, goda viner och utsökt mat. Vi körde på kvällens special vilket var en tartar på tonfisk och detta mina damer och herrar var det godaste jag ätit på länge! Så gillar ni fisk, skaldjur och vill bli överraskade på menyn – gå hit!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg