INSPO Event & PR

 


 

Hörni, jag har en nyhet till er!

Som några av er redan vet driver jag ju ett eget bolag sedan ett par år tillbaka där jag bland annat tar mig an uppdrag och samarbeten som ni ser här via bloggen (läs mer om mitt egna bolag här: www.annastormphoto.com). Detta bolag har jag haft i flera år och då jag tycker det är fasligt kul att vara ”egen” och driva bolag så bestämde jag mig för några veckor sedan att starta ett till. Denna gången tillsammans med 4 andra fantastiska kvinnor.

Bolaget vi skapat heter INSPO Event & PR och är en event- och kommunikationsbyrå med en jäkla massa driv, nya idéer och ambition. Detta bolag har jag tillsammans med 4 underbara kvinnor (däribland min egen tvillingsyster) och under detta bolag kommer vi bland annat skapa logotyper, hemsidor, marknadsstrategier och mycket annat åt företag som vill ha assistans med detta på ett professionellt och nytänkande sätt. Vi hjälper även till att ordna event för såväl företag som privatpersoner. Födelsedagsfirande, bröllop, releaseparty, kick-off eller varumärkeslansering, inget event är för stort eller för litet för att firas.

Vill ni veta mer kan jag starkt rekommendera att ni går in på vår hemsida: www.inspoeventpr.com). Hoppas ni vill följa med på denna resa ♥

 

”En produkt, ett event eller ett varumärke startar alltid med en dröm. En dröm som förverkligas genom kompetens, driv, hårt arbete och glädje. Vi på INSPO Event & PR vill hjälpa dig att förverkliga din dröm oavsett om du vill bygga ett varumärke, få hjälp med en grafisk profil, anordna ett magiskt bröllop eller skapa en oförglömlig kick-off för dina medarbetare. Vi vill göra din dröm till verklighet och dessutom ha kul på vägen.”

 

 

4 kommentarer till “INSPO Event & PR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg