7 kommentarer till “| Kontakta mig |

 1. Hej!

  Jag satt och bläddrade på din blogg och fastnade för ett inlägg från den 9/2 -17. Där visar du ett par supersnygga Nikeskor som jag tyvärr inte kan hitta via länken. Har försökt hitta dem på nätet men utan resultat. Vet du vad de heter för de har skapat ett riktigt ha-begär hos mig!
  Mvh Marie

 2. Hej!
  Jag undrar hur det är med trygghet att semestra i Marrakech? Eftersom det har varit lite oroligt i världen. Jag skulle vilja resa dit för det verkar vara väldigt vakert där och annorlunda. Är det turistvänligt för någon som inte har så mycket resvana?

 3. Hej Anna!

  Undrar om Du har tid och möjlighet att svara på en fråga jag har?!
  Hur går det med dina besvär i bröstryggen/svanken?
  Du skrev om akupunktur
  Tycker Du att Du blivit bättre?
  Jag frågar dig pga mycket samma besvär hos mig och att det får mig att må
  så psykiskt dåligt
  Tacksam om Du har möjlighet!
  Kram från Louise i Vänersborg <3

 4. Hi Anna

  I love to follow your blog and has for some while, but I would love to see more of your outfits- head to toe, and not only the face.. always nice to get some inspiration, therefore it would be awesome to see the whole outfit. Fx for when you’re out for a night on the town and so forth…

  All the best
  Emy

 5. Hej,
  blev så sugen på Parga och den resa ni gjort. Känns väldigt prisvärt paket med Apollo, en fråga, är rummen med pentry/kyl? Tänker att köpa till frukost var ganska pricy för en familj på 5 =) Finns det möjlighet att köpa själv i närheten och äta på rummet? Vad tyckte ni överlag om hotellet och dess standard?
  Tack för inspirerande bilder och text!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *