Last day in Palma.

 
 
mallorca-054

mallorca-051

mallorca-053

mallorca-057

mallorca-058

mallorca-055

mallorca-060

mallorca-059

mallorca-056

 
 

Igår hade vi en fantastisk sista dag i Palma. Vädret bjöd på 28 grader, klarblå himmel och solsken och överallt var folk lördagslediga och intog uteserveringar för såväl frukost, kaffe och ett glas sangria.

Vi startade dagen med att checka ut från hotellet och sedan åka in till vårt favoritcafé; La Molienda. Där åt vi gröt, soyayoghurt, surdegsbröd och drack färskpressad juice och Palmas bästa kaffe. Helt klart den bästa starten på dagen. Sedan strosade vi längs gatorna, besökte små butiker som såg charmiga ut och köpte lite färsk frukt på marknaden. Sedan avslutade vi besöket med att äta gudomligt god glass och sitta i solen tills det blev lite för svettigt. Då tog vi taxi till hotellet, hämtade upp väskorna och åkte till flygplatsen.

 

Och nu? Ja, nu är jag hemma igen. I lägenheten som doftar av doftljus och kaffe och hemma har jag händiga Fredrik som pysslar och just nu bygger en klädställning och pysslandet gör mig sugen på att också bygga något. Eller göra om. Så idag får nog bli en sådan dag – där vi grejar hemma och ser på nya möjligheter att göra nytt. En skön avrundning på helgen och kanske världens bästa semester.

Har hur mycket bilder som helst från Palma/Mallorca att visa så räkna med lite rese-inlägg framöver. Kommer också göra en guide med mina bästa smultronställen.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Last day in Palma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg