En dag fylld av fotografering.

 
 
blomsterkroken 022

blomsterkroken 024

blomsterkroken 023

blomsterkroken 025

 
 

Hej på er. Idag har jag kanske världens bästa arbetsdag – jag är stylist, fotograf och projektledare för en fotoserie kring dukning och dekoration inför nästa nummer av Bröllopsmagasinet.

I veckor har jag planerat alla detaljer och idag är det alltså fotograferingsdag. Och jag älskar det! Att få plocka rekvisita, tänka färg, form och stil och sedan få sätta ihop alltsammans till olika teman. Idag håller jag till på bästa Blomsterkroken och fotar; miljön är perfekt för produktfotograferingar och bröllopsdukningar. Totalt har jag satt samman tre olika stilar på dukning och resultatet blev hur bra som helst.

 

Nu? Nu har jag precis fotograferat klart sista dukningen och njuter av kaffe och småkakor medan jag går igenom bilderna och lägger första handen på redigeringen. Det är nästan den bästa biten; att få kolla igenom alla bilder och förstärka känsla och budskap genom att dra i några reglage i Photoshop. Strax ska jag åka och lämna tillbaka lite rekvisita och sedan ska jag upp en snabb sväng till kontoret innan jag stämplar ut för dagen.

 
 

Och hörrni, idag är det Anna-dagen. Så grattis till mig och alla andra Anna där ute ♥

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg