Something new (och en vinnare av Beach House).

 
 

kimono 001

 
 

Senaste tillskottet i garderoben? Ja det är denna kimono från Lindex. Jag har testat många av de kortare varianterna på kimonos men liksom aldrig fastnad. Tror det har att göra med att den liksom fyrkantiga formen på kimonon har gjort att min överkropp ser, tja… fyrkantig ut. Och det har väl inte direkt varit smickrande för mina relativt breda axlar.

 
 

kimono 002

 
 

Men så såg jag denna. Otroligt mycket mer smickrande för min kroppstyp och så bara älskar jag det där långa och fladdriga som tycks finnas så mycket av denna säsong. I långa fladdriga ting känner man sig liksom både kvinnlig och dyr och Riviera-snygg. Och jag menar, men vill inte känna sådär?

 

Så,

 

senaste tillskottet i garderoben är alltså en fladdrande kimono i härligt tyg som både skyddar mot starka solstrålar och mot kyliga kvällsvindar. Bästa köpet på länge.

 
 

Och nu har det förresten dragits en vinnare ur tävlingen från Beach House  (så himla roligt att ni var så många som deltog ♥) och vinnaren blev kommentar nr 43; Evis. Grattis du har mail!

 
 

signatur

 
 

3 kommentarer till “Something new (och en vinnare av Beach House).

  1. Den där Kimonon har jag varit och dragit i och känt och kladdat på flera gånger men ännu inte kommit till skott. Men den är fin, det är den. Må gott/Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg