Måndagsmiddag och kvällslöpning.

 
 
måndagsmiddag 009


 

måndagsmiddag 010

 
 

Det är många av mina favoriter som fyller år på våren. Till exempel fyllde bästa Emil år förra veckan och därför (bland annat) ville jag bjuda honom på middag. Och ja, jag är så himla glad över att jag får kalla Emil för min vän. Han är rolig, driven, omtänksam och kommer alltid med fina komplimanger över saker som landar mjukt i hjärtat och magen. Emil, han som är den duktigaste PT:n jag känner, han som älskar BBQ-wings och som jag gärna sitter i timmar och snicksnackar med. Både stort och smått och hemligheter och andra världsliga ting.

 

Så idag hade jag middag. Bjöd på detta (länk) och isbitsklirrande citrusvatten och delade ut paket. Jag älskar ju, som bekant, paket. Både att ge och få är lika roligt och en grattis-i-efterskott-middag med roliga samtal, mängder av mat och paketöppnande var en fantastisk start på veckan.

 
 

När Emil sedan rullat hemåt och disken var undanplockad snörade jag på mig skorna och gav mig ut för en löparrunda. 5 km i frisk (läs kall) juniluft och ett härligt avslut på dagen.

 
 
signatur
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg