Let’s talk about jeans.

 
 
outfit 123c

outfit 123b

outfit 123d

outfit 123a

 
 

Ett par sköna och välsittande jeans är verkligen A och O i en fungerande garderob. Just dessa jeans från H&M’s shaping-serie passar mig så himla bra. Har utöver dem på bilden även de här blå och dessa grå i den serien. Så himla nöjd och känslan när man hittat ”rätt” jeans är oslagbar! De grå har dock väldigt tunt (men superskönt!!) tyg och de börjar dessvärre spricka efter många, många användningar. Så funderar på att åka ut till H&M efter jobbet idag och köpa ett till. De grå är ju favoriterna just nu men jag vågar knappt använda dem med risk för rump-chock om de spricker, haha.

 

De på bilderna ovan gillar jag också himla mycket och de passar så fint till våren/sommaren med sina slitningar. Dock lät jag mamma sy på lappar på insidan av slitningarna när jag vat hemma sist. Att ha slitna jeans som visar bar hud på knäna är väldigt snyggt, men dock inte så praktiskt. Jag tenderar alltid att fastna med foten i slitningarna när jag tar mig på jeansen och efter ett par användningar hänger bara jeanstyget som ledsna små trasor runt knäna. Så därav den extra sömnaden. Men jag tycker att det blev snyggt och dessutom ökar ju livslängden på jeansen avsevärt.

 
 

Kappa – Vila (2 år gammal men har sett liknande i butik även nu)

Linne – Object Clothes

Jeans – H&M

Solglasögon – LeSpecs

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “Let’s talk about jeans.

  1. Jag HATAR handla jeans! Har man tjocka ben, stor rumpa och dessutom mage så är jeansshopping inget kul alls. Däremot är lyckan enorm när man väl hittar ett par som sitter som dom ska.

    1. Ja, det är hemskt frustrerande när man inte hittar några bra jeans/byxor. Men som du säger är lyckan desto större när man väl gör det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg