Att vara redo för en ny dag.

 
 

köksbänk 003

 

köksbänk 002

 

köksbänk 001

 

Träskål – Loppisfynd. Karaff i glas – Lagerhaus. Marmorbricka – Köpt i den lokala kakelbutiken.

 

Idag tror jag det var värmen som väckte mig.

 

För när temperaturen utanför fönstren visar på 8 grader och elementen inne är uppskruvade till max, ja vaknade jag intrasslad och svettig i vita lakan tjugo minuter innan klockan visade att det var dags att gå upp.

 

Men det är mornar som dessa som jag på något sätt njuter lite extra. När jag får vakna utan telefonens gälla alarmsignal. När jag har möjlighet att stå tjugo minuter i duschen för att gnugga sömnen ur ögonen. När jag hinner tända ljusen på bordet och faktiskt kan njuta av dem, fastän det är mörkt ute och känns som mitt i natten.

 

Och lite extra mysigt blir det såhär års när frukosten kan intas bland kuddarna i soffan medan årets julkalender går på TV. Har ni sett den? Egentligen är jag väl lite för gammal för att kolla på julkalendern, men när mina jobbtider tillåter mig att äta frukost samtidigt som jag får dagens 15 minuters dos av jul. Ja, då är jag inte den som säger nej, minsann.

 

signatur

 
 

3 kommentarer till “Att vara redo för en ny dag.

  1. Hej ramlade in på din blogg och såg Västkusten nämnas är det Göteborg du bor i då?? isf gör jag det med hi hi……fin blogg du har

    Om du vill se skön modern juldekor kan du hälsa på mig idag:)

    Ha en skön vecka

    LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

    1. Hej! Nej, jag bor inte i Göteborg utan i Uddevalla, men närheten till Göteborg gör att jag ofta besöker staden 🙂 Kram o ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg