Att prioritera.

 
 

fjäder 001

 

fjäder 002

 

Tröja – H&M. Fjäderörhänge – Köpt på julmarknad.

 
 

Onsdag och det är liksom nu det vänder. Det blir nedförsbacke mot helgen.

 

Och ute, ute är luften fuktig och mild och under den korta promenaden till bilen stannade jag upp och tog ett djupt andetag. Det är så lätt, det där. Att vi stressar dagarna fram till jul. Ibland behöver vi bara stanna upp, ta tre djupa andetag och tänka att det bara är 13 dagar kvar till jul. De två mysigaste veckorna på hela året och då gäller det att prioritera för att inte drabbas av julstress och en hög med måsten.

 

Ska man göra sina egna sillinläggningar eller räcker det gott och väl med färdigköpta detta året? Byggprojektet som stå halvfärdigt någonstans i hemmet, måste det fixas klart före jul, eller går det lika bra efteråt? Måste hemmet vara julstädat från topp till tå eller ska vi hellre samla de vi tycker om för pepparkaksbak och julmusik.

 

Prioritera, oftast är vi så himla dåliga på det.

 

Fast det ibland är så självklart.

 
 

Så ikväll prioriterar jag. Jag skjuter alla måsten åt sidan ska istället fira mitt-i-veckan på bästa sätt genom att spendera kvällen i Göteborg. Först blir det ett självklart stopp vid Musikhjälpen-buren tillsammans med andra godhjärtade som är överrens om att göra världen till en lite bättre plats innan det blir bio och oansenliga mängder popcorn.

 

Hoppas du får en fin onsdag, oavsett vad du prioriterar.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Att prioritera.

  1. oh vilken fin bild på dig! & den där tröjan så super-mysig ut.
    Hittade in på din blogg här om dagen, den ska följas 🙂 Fina bilder, vackra ord & mkt inspiration!
    /Kramis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg