Vikten av att ge.

 
 

chillnorway 001

 

Ni som följer mig på instagram (@annastormphoto) vet att jag igår stod fastklistrad utanför Musikhjälpen-buren på Gustav Adolfs tog. Stämningen där går liksom inte att beskriva med några få ord, den måste upplevas. När människor som annars gnäller över priserna här gärna betalar det dubbla och lite till för en grillad korv. När de står utanför buren med tindrande ögon och utmanar varandra på dansbattle till låtarna som spelas. När öppenheten och givmildheten inte vet några gränser och alla bidrar på ett, eller annat sätt.

 

Ja, så vackert att den nästan gör ont.

 

chillnorway 004

 

Och vi? vi önskade låtar och åt god mat och funderade på om vi inte kunde äta lite till, bara för att få skänka ytterligare en slant. Ja, jag har sagt det tidigare men det är värt att sägas igen. Att ge är de flesta gånger bättre än att få.

 

chillnorway 002

 

chillnorway 003

 

Och några andra som förstått vikten av att ge är Chillnorway. Häromdagen damp det ner en fin julgåva från våra norska vänner. Och jo, även om jag älskar att ge, så var det inte alls tokigt att få. Denna gången. Speciellt inte när julgåvan innehåller såhär fina ting som förgyller min garderob och får mig att suckande dra handen genom plaggen varje gång jag går in i min walk-in-closet.

 

Chillnorway,

 
 

tack för att ni lyste upp min dag!

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Vikten av att ge.

  1. Fin blogg, fin topp, och vad bra med en bloggare som inte bara har ”hittat något nytt” utan berättar att hon fått det. Tummen upp för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg