Att få vara lite ytlig och tycka att det är okej.

 
 

julbelys 002

 

Ja, i ett centrum fyllt av julbelysning och människor med påsar under armarna och julklappar i sikte flydde vi duggregnet och bättrade på julstämningen med Tomtelatte inne på Espresso House.

 

julbelys 005

 

julbelys 004

 

Och medan den söta drycken intogs i stora klunkar avlöste munnarna varandra för att liksom hinna prata ikapp om allt det senaste som hänt.

 

julbelys 003

 

julbelys 006

 

julbelys 001

 
 

Och,

 

när vi hade berättat det viktigaste avverkade vi samtalsämnen kring julklappar, hårförlängningar, smink, vad man ska ha på sig under nyårsafton och andra ytliga ting. Ibland är det så fruktansvärt skönt. Att fokusera på det ytliga, det som egentligen är ganska obetydligt men som på något sätt sätter guldkant på vardagen. Vi behöver det ibland och två timmars kvalitetstid med en saknar vän och prat om parfymer och kläder var precis vad jag längtade efter en duggregnsonsdag i december.

 
 

signatur

 
 

5 kommentarer till “Att få vara lite ytlig och tycka att det är okej.

  1. Bra tips med Blacklist! Jag följer faktiskt den slaviskt på TV och ser fram emot kvällens spännande fortsättning.

    Det stämmer att jag är från Uddevalla. Växte upp på Helendal och ska faktiskt flytta tillbaka (det trodde jag aldrig när jag flyttade därifrån till gbg). Är lite familjekär och när sambon fick jobb bestämde vi oss. Man måste våga hoppa ibland. Så nu är det bara jobb för mig som saknas – läskigt! Har du bott där länge?

  2. Kul att jag hittade till din blogg! Hade mina aningar att du bloggade från Uddevalla… =) Men nu blev jag ju helt säker när jag såg dessa bilder på stans fina julbelysning! Och på vår butiks entre med minigran och maschallerna. Fin blogg du har, ser fram emot att följa den!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg