Att ha ledigt, igen.

 
 

vardagsrum 001

 

En arbetsdag gick över ganska snabbt och jag vaknade återigen av ljuset som fyllde lägenheten istället för klockans ilskna alarm. Så, efter frukost bestående av fil och färska blåbär och en timmes uppackande och åh:ande och oj:ande över all fina julklappar jag fått är jag nu redo. Med vässade armbågar att ta mig ut till vårt köpcentrum och trängas med halva stans befolkning. Tror visserligen att de flesta godbitar redan är slut, men det kan ändå vara värt att spana in mellandagsrean en stund och kanske göra ett fynd eller två.

 

Så, med blåbär i magen och siktet inställt på fynd ger jag mig nu ut och passar på att önska dig en fin lördag.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *