Att ha fått vinter.

 
 

frukost 001

 

frukost 002

 

Söndag morgon och jag vaknade till snö. Inte bara något gnistrande på marken utan ett helt vinterlandskap där marken är täckt utav flera centimeter med puder och träden har fått ett täcke av mjukt vitt dun. Och även fast tulpanerna pryder bordet inomhus och längtan efter torr asfalt, rullgrus och fågelkvitter är överväldigande vissa stunder så tycker jag att snö är förbaskat mysigt, ändå. Det lyser upp utanför fönstren och gör fotstegen något dämpade och skyddar mot västkustens annars ganska råa klimat.
 
Så ja, att vintern skulle hoppa över oss i år var inte särskilt troligt så det är bättre att den kommer nu. Medan kalendern fortfarande står på vintermånad och vi vill njuta utav skidåkning, långpromenader och varm choklad.

 

frukost 003

 

Och efter långfrukost med hemkokt fikonmarmelad, färskpressad juice, kaffe och andra nödvändigheter som hör söndagar till ska vi nu snöra på oss kängorna, dra ner mössan lite extra långt ner över öronen och ge oss ut på söndagspromenad medan flingorna virvlar runt oss och snön knarrar under sulorna.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg