Pannkaksfrukost och en galakväll.

 
 

pannkaksfrukost 002

 

pannkaksfrukost 001

 

Igår blev min fredagskväll precis så som jag behövde att den skulle bli. Fylld av god mat, vänner, choklad och en bra film. (Now you see me, har ni inte sett den – se den!). Och ute, ute var det snöfall och fem minusgrader (men som i den hårda vinden kändes som tjugo minus) och kvällar som dessa är jag extra tacksam över att vara inne. Inne bland doftljus, filtar och värmen från tre andra människor.

 

pannkasfrukost 003

 

pannkaksfrukost 004

 

Idag däremot så är jag tacksam för snön. Den gjorde vardagsrummet ljust redan innan klockan 9 och längst bort i horisonten syns solen som gärna vill bryta igenom och bidra med ännu mer ljus och jag hoppas så att den gör det, lyser igenom. Men medan jag väntar på solen så äter jag pannkakor med hallon och socker så att det knastrar mellan tänderna. Och så funderar jag på kläder. Ikväll ska jag nämligen på P3 Guld och jag har absolut ingen aning om vad jag ska bära och hoppas på att garderobsfynda något under förmiddagen.

 

Men först? Först ska jag sladda ut på vägarna och hämta upp min älskade kamera som jag varit utan i en vecka. En vecka! Det är inte bra för bloggnerverna att vara utan kamera så länge, alltså.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg