Att vara förälskad i en dammvippa.

 
 

strutsfjädrar 001

 

Vet ni? Jag har blivit med dammvippa. En sån där med strutsfjädrar i tio nyanser av brunt och jag tror allt att jag är något förälskad.

 

 I en dammvippa, jo jag vet hur det låter.

 
 strutsfjädrar 002
 

Men jag kunde liksom inte bara motstå de silkeslena, fluffiga fjädrarna och tanken var att enbart använda den som en detalj i inredningen. Men när jag stod där i kassan och killen bakom disken tyckte att handla städredskap, ja det var det bästa man kunde göra en januarimåndag så insåg jag ju att jag kunde förena nytta med nöje.

 

strutsfjädrar 003
 
Så nu befinner den sig hemma hos mig. I den gamla vasen jag inhandlade på rea för en herrans massa år sedan står den, världens finaste och bidrar till såväl en vacker syn för ögat som för en dammfri lägenhet. Dammvippa, alltså. Bästa köpet på länge.

 
 

Dammvippa – Clas Ohlson
Ljusstakar – Auktionsfynd
Guldkula – Miljögården

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “Att vara förälskad i en dammvippa.

  1. JA JAG VET!!! Jag har …2… :)) en stor och en liten och jag ÄÄÄÄLSKAR dom-nästan så att jag skulle kunna skaffa mig en struts för dess underbara skrud :))
    Kram Mia

    1. Underbart! När jag tänker efter så är kanske en strutsfarm inte en så tokig idé att ha i vardagsrummet 😉 Kram

  2. Men åh vad bra! Jag fyller snart år (okej, i mars) och har tänkt önska mig en dammvippa men den jag hittade kostar en hundralapp mer än den du köpt. Tack för tipset! 🙂

    1. Ja, varför lägga ut pengar i onödan liksom 🙂 Dessutom så funderar jag på att måla skaftet i svart färg alternativt klä in plastbitarna i läder. På så sett ser dammvippan lite mer exklusiv ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg