That goes without saying.

 
 

loppisfynd 001

 

Fyra avsnitt nagelbitande serietittande senare var jag tvungen att resa mig upp. Att ligga i soffan likt en kringla medan träningsvärken från helvetet smyger sig på efter gårdagens benpass gör mig något stelare än vanligt, så att säga. Så jag tände några doftljus och tryckte på ”play” för spellistan döpt till ”yoga” och satte igång med diverse rörelser som kan liknas vid yoga eller tai chi. Men ja, om vi ska vara ärliga så såg det nog inte klokt ut någonstans och i dessa lägen tackar jag mörkret och det faktum att jag har en helt insynsfri lägenhet.

 

loppisfynd 003

 

loppisfynd 002

 

På bilderna ovan ser ni förresten några utav mina senaste loppisfynd. Tre finfina ljusstakar i mässing och när saker till lägenheten inte kostar mer än 30 kronor, ja då är det en fest både för hemmet och för plånboken.

 

Och imorgon? Imorgon är det måndag igen. Fast fortfarande finns det några timmar kvar av söndagen att fylla med stela rörelser, marshmallowsdoftande ljus och chai. Så jag hoppas ni också njuter av kvällen och att ni haft en underbar helg!

 
 

Ljusstakar i mässing – Loppisfynd
Prydnadsfågel – Köpt på Blomsterlandet

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg