Dofter, alltså.

 
 

agnesamelia 003

 

Två favoriter just nu.

 

Doftljus och handkräm, båda inköpta på AgnesAmelia.

 

Doftljuset doftar solmogna fikon och påminner om utomlands. Grekland. När solen sakta går ner och sprider dagens mest magiska ljus medan luften huserar doften av fikonträd, sololja och blommande plumeria. En doft jag aldrig tröttnar på.

 

agnesamelia 002

 

agnesamelia 001

 

Handkrämen, ja det är en sådan där variant som faktiskt hjälper mot händerna såhär års när huden utsätts för kyla och värme om vartannat. Men om jag ska vara ärlig köpte jag den mest för förpackningens skull, även om doften patchouli och bergamott inte går av för hackor direkt den heller.

 

Och annars? Det är tisdag, vitt utanför fönstret och full fart inne på kontoret. Och samtidigt som jag hamrar på tangentbordet plingar det till i telefonen av en vän som bestämt hävdar att vi måste äta semlor till kvällskaffet. Det kunde varit värre, med andra ord.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Dofter, alltså.

  1. Åh, solmogna fikon måste jag prova nästa gång. Älskar Reunions ljus och här brinner just nu två ljus med chai te och saftig apelsin. Älskar dem 🙂 Kram

    1. Ja, jag gillar verkligen deras dofter! De doftar alldeles ”lagom” utan att bli för mycket eller ge upphov till huvudvärk. Solmogna fikon får du absolut testa, så ska jag nog köpa doften apelsin nästa gång 🙂 Kram och ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg