Att verkligen ha något att se fram emot.

afrika

 

I november fyllde mamma 50. Världens finaste mamma. Och under flera års tid har hon funderat på vart vi skulle åka någonstans. För att åka på 50-års resa, ja det var det minsann inga tvivel om. Först lutade det åt en sol-och-bad-resa på någon paradis-ö där vi skulle bo i bungalows mitt ute i havet och ha glas som golv och kunna kika på fiskarna, dygnet runt. Men. Vi är ju en ganska rastlös familj, förstår ni. Och vi insåg snabbt att två veckor på en sådan ö skulle förmodligen få oss att utveckla ett och annat tvångssyndrom.

 

Så,

 

vi ändrade plan. Och det har varit bokat länge nu, ända sedan augusti. Vi ska nämligen till Afrika. På safari och det ska bli så häftigt att jag dör. Först väntar några dagar i Tanzania där vi kommer bo i camp och åka skumpiga jeepar och bära khakifärgade shorts och beiga skjortor. Och såklart ska vi spana efter djur tills ögonen nästan ploppar ut och fota. Herregud vad kameran kommer att gå varm. Och efter safari väntar Zanzibar. Där ska vi bada i turkosblått vatten, samla alla intryck från safarin, gå på marknader där de säljer kryddor i stora högar och bara njuta av semestern.

 

Ja, tiden går fort och jag har verkligen något helt otroligt att se fram emot. Och nu är det bara två veckor kvar tills vi åker. Två veckor! Det är inte klokt.

Bilder från Pinterest

signatur

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att verkligen ha något att se fram emot.

 1. Åh, vad härligt att ni ska till Afrika. Min kompis var på Kap Verde för några veckor sen.
  Ett litet tips om ni vill besöka när ni är i Afrika är Kap Verde.

 2. Åh men jäklar vad häftigt, det skulle jag också vilja göra någon gång i mitt liv. Du får ta jättemånga bilder så vi får se hur fantastiskt det är!
  Kram & trevlig helg!

 3. åhhhh så underbart! våra vänner var i tanzania och på zansibar och de ÄLSKADE det! Min kille gjorde en jobbfotoresa i Kenya och älskade det. och mina föräldrar åkte på rundresa i sydafrika och älskade det. kort och gott, afrika är en världsdel att älska. jag hoppas ni får en alldeles underbar resa! KRAM! och trevlig helg på dig finis!

 4. Men åh! Herregud så kul! Vore jättekul med massa bilder och en utförlig resebeskrivning, det låter som en riktig drömresa:)

 5. Nu blir jag avis! Var ett år sedan jag besökte Tanzania och Zanzibar! Safarin var bland de häftigaste av upplevelser! Tanzania är ett väldigt fascinerande land. Jag tyckte dock att det kunde vara ganska kämpigt vissa stunder, att få se bristerna och lidande i landet. Jag var volontär och fick vara med om mindre trevliga upplevelser. Jag vet ju inte hur det r att komma dit som enbart turist, kanske annorlunda då. Zanzibar var trångt, jäkligt varmt och maten (fisken) var fantastisk! Så var förberedd på en väldigt annan kultur, klimat och levnadssätt, så kommer du med all sannolikhet att få en otroligt fantastisk resa!
  p.s plåster var himlans svårt att få tag på, så köp med dig ett paket eller två…

  Kram!

  1. Ja, det ska bli en himla häftig upplevelse och en otrolig resa!
   …och tack för tipset, plåster står nu på inköpslistan 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.