Måndagstrött.

 
 

outfit 011

 

Idag är jag, ja, låt oss säga lite trött.
 
Endorfinruset från utbildningsdagen satt i hela kvällen, även fast jag lagt mig i sängen och klockan visade att det var dags att sova för länge sen. Så jag plockade fram det enda som räddar mig i sådana situationer och får mig att somna på mindre än fem minuter. Spikmattan.

 

Och ja, visst hjälpte det denna gången också. Lite för bra kanske. För fyra timmar senare vaknar jag av att det känns som om någon hällt tändvätska på ryggen och sedan tänt på. jag hade somnat på spikmattan och fick dra.loss.den.från.ryggen. Fy fan. Och sedan kunde jag ju givetvis inte somna på ett tag för jag kunde inte ens ligga ner i sängen.

 

Så,

 

vi kan väl säga att jag längtar lite tills denna kontorsdag är över. Tills jag får komma hem. tills jag får dricka te, bläddra i tidningar och låta hjärnan slappna av så mycket som det går.

 
 

Tröja – Chillnorway
Halsband – BikBok

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “Måndagstrött.

    1. Tack Jenny, vad glad jag blir!
      Vasen heter Flora och kommer från Mio. (det är en lookalike på Svenskt Tenns Daggvas). Tror tyvärr att den är slutsåld i de flesta butiker, men kika lagerstatus på mio.se för att se om den finns i någon butik nära dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg