You build me up, make me what I never was.

 
 

hemkommen 001

 

Och så klarade jag mig igenom första arbetsdagen efter semestern. Och det gick bra, nästan över förväntan. Jet-lagen gjorde mig piggare än vanligt i morse och deadlinen som skulle in på kontoret gjorde att timmarna rusade iväg.

 

hemkommen 002

 

Men nu, nu är det fredag. Fredag och tid för ytterligare lediga dagar. Och efter att ha kört runt i bilen i ca 2 timmar (efter att batteriet stendött och jag fått dra igång den med startkablar och sedan laddat batteriet med några mil på motorvägen) är jag nu redo för fredagssysslor. Fredagssysslor som innebär bildredigering, mat, några avsnitt serier i soffan och sedan världens goaste säng.

 
 

Blus – H&M
Armband – Köpta på Zanzibar

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “You build me up, make me what I never was.

  1. Nej Anna, du ska nog sätta batteriet på en ordentlig laddning om det varit urladdat. Att köra lite för att få igång det räcker liksom inte…..om det nu dragit ur under semestern (välkommen tillbaka!). Så, fram med laddaren och låt det stå över natten 🙂 /Viktor som konstaterar att det inte är en enda bild på något ätbart…än…..sedan återkomsten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *