Det blir alltid sådär, på något sätt.

 
 

pensel

 

Vilken vårväder vi haft idag, hörrni! Medan jag stod på balkongen och svettades slängde jag ett snabbt öga på termometern som sitter på väggen. 32 grader. Alltså, ja, nu var det ju inte 32 grader utomhus, men inne på min inglasade balkong. Och jag fick hämta glas efter glas med isbitsklirrande vatten och även fast jag öppnade fönstret fick jag torka svetten ur pannan och dra av mig t-shirten. Våren, alltså. Bästa årstiden.

 

Och projektet? Haha jo det blev förvisso klart, men som vanligt har jag lite för bråttom. Tålamod är liksom inte min starkaste sida utan får jag ett infall till att göra något, ja då vill jag göra det nu. Det finns inte tid för planering eller sitta-ner-och-tänka-tid. Nej, det ska göras på en gång. Resultatet? Ja, det är alltid något som går fel, ha ha. Som denna gången när jag skruvade ihop delarna till bänken gjorde jag det medan bänken låg upp-och-ner vilket resulterade att allting blev spegelvänt.

 

Men,

 

det är i dessa fall som jag skrattar, torkar bort färgen från fingrarna och säger högt till mig själv att Ja,ja det ska ju synas att det är hemmagjort och så är det inte mer med det.

 
 

Så, förutom att färdigställa projekt och gå loss med kameran i en lägenhet som för första gången på länge badade i ljus har jag även hunnit med en promenad vid havet och kaffe med bästa Tommy. Att umgås med människor som ger energi istället för att ta, ja det är det bästa för själen.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *