Hello darling.

 
 

väska 004

 

Väskor. Något jag, efter noga letande i garderoben, insett att jag har på tok för lite av. Jag menar, jag är ju tjej. Jag borde ha minst femtioelva väskor liggandes för olika ändamål. Men nej, jag landar väl på ca stadiga 6 st.

 

Och det var därför jag blev så glad när jag sprang på denna i helgen.

 

väska 002

 

väska 001

 

Den är perfekt. Lagom stor för att få plats med både tidning, kamera, plånbok, eventuell tröja, liten sminkväska och andra livsnödvändiga ting. Den är stadig. Hatar när väskor liksom säckar ihop efter lite användning och när man letar efter något i väskan är det som att leta i en sladdrig julklappssäck och det tar minst åtta minuter och tre stycken tankar som jo, jag har glömt plånboken idag, innan man tillslut hittar vad man sökte efter. Och dessutom var väskan i precis rätt prisklass att det liksom inte gör något att man utökar väsksamlingen, något.

 

väska 003

 

För visst är det så? Att en ny väska kan bringa liv i en gammal outfit. Jo, jag tycker nog det. Och därför känner jag mig lite extra piffig idag när jag nu ska släntra iväg från kontoret och möte upp bästa Bobo på tisdagsfika.

 
 

Väska – Accent

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Hello darling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg