Fifty shades of blue.

 
 

blue 002

 

blue 004

 

Vi fick fint väder på västkusten idag. Trots SMHI:s varningar om snöblandat regn och västkustvindar fick vi en himmel som var blåare än blå. Och jag? Jag är så tacksam för det. För dagar som dessa känner jag verkligen hur livet spritter inom mig. Jag påbörjar fem nya projekt samtidigt och dricker lite mer kaffe än vanligt, vilket resulterar i att jag blir oerhört  ”för mycket”. Ja, koffein har som sagt den inverkan på mig. Jag känner mig liksom som Stålmannen himself som kan fixa alla världens problem och jag flänger runt i lägenheten som en tok och tänker ingenting är omöjligt och börjar knåpa ihop något som jag länge drömt om men liksom aldrig tagit tag i.

 

blue 001

 

Förrän nu. Och ibland behövs det inte så mycket mer än just solsken, några koppar kaffe och en Stålmannen-känsla för att jag ska bli den mest kreativa människan ni kan tänka er.

 

blue 003

 

Ja, dagar som dessa älskar jag livet. Och nu? Nu ska jag gnugga bort färgen från fingrarna efter ett av dagens fem projekt och fundera ut hur jag ska tillbringa kvällen.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *