April.

 
 

outfit 020b

 

Hur härligt är det inte med ljuset?! Alltså, dör. Det är som om både kropp, knopp, stad och naturen vaknar till liv efter flera månader av ide. Det är nu det börjar, liksom.

 

Nu börjar tiden då jag inte längre är toktrött bara för att klockan passerat 21, då jag kan byta ut tjocka ytterkläder mot tunna kappor och öppna skor och där mustiga rödviner byts ut mot bubblande rosé. Nu börjar också tiden för solglasögonanvändande, där tiden i lunchrummet på jobbet byts ut mot kaffe i solen och när människor plötsligt kommer ur sina vinterskal och vänder näsan mot solen så fort de får tillfälle.

 

outfit 020e

 

outfit 020a

 

Ja, april månad. Du och solen är hemskt välkomna och nu saknas bara en bukett vitsippor och årets första mjukglass för att vårruset inom mig ska vara fulländat.

 

Ha ha och idag bjuder jag på en all-in outfit från H&M. Tycker inte jag köper kläder där så ofta, men ibland lyckas man ändå att pricka in allting samtidigt.

 
 

Kappa, blus, jeans (gamla) & sneakers – H&M

 
 

signatur

 
 

5 kommentarer till “April.

  1. Fasligt snygg den där kappan. Jag provade den precis när den kom ut men köpte inte…gaahh! Men men jag hittade en liknande på Femme Design. Det går bra det med.

    1. Åh ja, det finns fasligt mycket snygga kappor i butikerna nu! Har hittat minst 6 st till som jag vill köpa, ha ha

  2. Men Anna, om du har jeans med hål i, blir du inte solbränd fläckvis då? Typ brunare områden lite här och var. Skulle ju kunna klippa ut ”Anna” på ena benet så det blir snyggt brunt inbränt 🙂 /Viktor – avdelningen för kreativitet och billiga tatueringar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg