Önskelista.

 
 

önskelista

 

Ja, som bekant fyller jag ju år på lördag. 25. 25 år och blir vuxen och förväntas ha villa, volvo, hund och superkarriär. Men det är nya tider och jag fokuserar hellre på det materiella, i alla fall en liten liten stund.

 

Så,

 

Om det är någon som får feeling och vill sista-minuten köpa en present till mig. Ja då hade jag blivit väldigt glad över;

 
 

♦ Plånboken från Oilily (finns på Vistamia HÄR). Jag menar, hur vacker var inte den?! ♦ Ett eller tre stycken olivträd. Förra sommaren köpte jag både olivträd, citrusträd och fikonträd. Så himla vackert och det doftade ljuuuvligt ute på balkongen. Sedan övervintrade jag dessa uppe på vinden där det både är ljust och svalt. Men hrmm, vi kan väl säga att jag ”glömde” bort dessa träd lite grann. Och nu? Nu är det fullkomligt stendöda, trots att jag beskärt dem, bytt jord och öst på med medelhavsnäring. Så ett nytt träd hade inte skadat, faktiskt. ♦ Spa-doftande tvål från L:A Bruket (finns hos AgnesAmelia HÄR). Är helt besatt av den tvålen och har en känsla av att vi kommer ha ett fint förhållande livet ut. ♦ En vägglampa till hallen som just nu är något mörk. Denna från Markslöjd var riktigt fin. Finns HÄR. ♦ Och till sist, en prydnadskudde från Chhatwal & Jonsson (finns hos Sleepo HÄR). För att man helt enkelt aldrig kan få för många prydnadskuddar.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Önskelista.

  1. Hihi, minns 25-årsångesten jag hade – för typ 150 år sedan nu – kände mig sååå gammal 😉 Nu närmar jag mig 40, men av någon anledning känns det ändå ganska ok 🙂 Grattis i förskott!

    Kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *