Champagne showers.

 
 

varberg 001

 
 

God morgon fredag.

 

Befinner mig just nu i sängen, bland vita fluffiga lakan, vitmålade putsväggar och med ett fönster vid min sida som visar utsikt över ändlöst hav och en sol som försiktigt bryter sig igenom massorna av moln och väcker en sovande stad till liv. Att ha denna närheten till havet alltså, så vackert att det nästan gör ont.

 
 

varberg 002

 

varberg 003

 
 

Ja, vi kom ju hit igår kväll, som sagt. Och efter att ha sprungit runt i korridorerna på jakt efter bästa rummet knep jag det med havsutsikt och de andra fick rum med utsikt över innergården och vi tog skydd inne, för igår var det riktigt busväder. Det ösregnade och den starka vinden fick vågorna att slå högt över klipporna utanför och vi bestämde oss för det nog var bästa att hålla oss inomhus, en kväll som denna.

 

Så det gjorde vi. Och det blev inte vilken kväll som helst utan en med paketöppnande och sprattelvatten och skratt så att jag än idag har ont i magen. Öppnandet av champagnen gick väl sådär, milt uttryckt. Ja, ni ser ju översta bilden. Det sprutade champagne precis ö.v.e.r.a.l.l.t och vi alla fick en gratis champagne shower och kände oss som Stockholmare i Cannes medan vi konstaterade att vi kanske borde torka upp det, innan hela rummet luktade alkis och folk skulle undra om det ständigt pågick en fylla i rum 210. Och när Joakim hämtade tvål från badrummet och kastade på golvet och började skura frenetiskt på alla fyra höll jag på att fullkomligt avlida av skratt och avfyrade bild efter bild och ifrågasatte om vi inte skulle ändra helgens hashtag från #eastermethlab till #champagneshowers istället.

 
 

varberg 004

 

varberg 005

 
 

Men, ja. Vi lugnade oss till slut och fick torkat upp det värsta och sedan var det dags för paketöppning och jordgubbar och Sarah och Joakim hade fixat så fint, en stor korg med kryddor och såser och blandningar (allt som de kokat eller blandat ihop själva!) och är inte det kärlek så säg.

 

Idag då, ja idag tar vi det lugnt med sprattelvattnet och tänkte istället sikta in oss på att kanske klippa en hälsena eller två. Vi tänkte nämligen spendera förmiddagen på GeKås. Håhå ja ja.

 
 

Men nu? nu väntar först frukost med de fyra personerna i mitt liv som jag aldrig har tråkigt med.

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Champagne showers.

    1. Ha ha, ja det var en del folk där idag, kan man säga.
      Vädret har redan blivit bättre så ser fram emot en solig dag imorgon 🙂 Kram och tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg