Home sweet home.

 
 

köket 001

 

köket 004

 
 

Jag har sagt det förut, men det är liksom värt att sägas igen. Köket. Efter jag fått upp hyllorna på väggen, vänt på köksbordet med 90 grader och fått in två nya stolar i Thonetstil är köket numera favoritplatsen i lägenheten. På de slitna hyllorna vill jag ställa allt som är vackert, vid bordet vill jag bjuda in till både frukost, brunch och middag och jag sitter helst på Thonetsolen längst in i hörnet och dricker mitt morgonkaffe.

 

Tänk vad lite nytt och lite förändring kan göra med ett hem, egentligen. Igår på styrelsemötet hamnade jag bredvid två nyinflyttade killar och vi diskuterade heltäckningsmattor, järnrör i taket på balkongen för belysning, platsbyggda kökslösningar och badrum. Och vi bestämde oss för att gå på inspirationsvandring i varandras lägenheter. För alltid kan man lära sig något nytt, något som får ett annars ganska avdankat rum i lägenheten att bli nya favoritplatsen.

 
 

köket 003

 

köket 002

 

köket 005

 
 

För tja, ibland behövs det inte så mycket mer än några slitna hyllor och två nya stolar för att en plats ska bli som ny.

 
 

Grislampa (som jag borstat med stålborste) – Auktionsfynd
Köksbord – Byggt själv
Stolar – IKEA samt auktionsfynd
Ljusslykta med slända – GeKås i Ullared
Bricka – WikholmForm  /  Guldig kula – Miljögården  /  Ljusstake – loppisfynd

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *