Stilleben.

 
 

stilleben 001

 
 

Igår nämnde jag ju köket, ny favoritplatsen i lägenheten och den plats som jag gärna spenderar så mycket tid som möjligt på medan jag letar efter nya favoritföremål att placera i fönster och på slitna hyllor. Men om köket är den ”nya” platsen så måste nog skoskåpet i hallen hamna bland de platser som är mest ombytliga. Där går jag och grejar hela tiden. Letar nya stilleben och plockar in saker från kök, vardagsrum och balkongen mest hela tiden.

 

Nu ser det ut som på bilden ovan. Kalendern ligger alltid framme och påminner mig om både roliga och viktiga saker som är inbokade i veckan. Fynd från Tanzania hänger på väggarna och trängs med tidningar, kokböcker och loppisföremål och den lilla kvisten murgröna knipsade jag av från en annars ganska hmm.. död planta på balkongen. Så ja, så ser det ut i dagsläget och för stunden gillar jag det skarpt.

 
 

Och nu? Nu är det dags för dubbelpass och endorfinkickar på gymmet!

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *